Shiatsu Therapie
Home
Shiatsu Behandeling
Massage therapie
Triggerpoints
Dorn-therapie
Openingstijden
Contact
Nieuws en Links
Privacy Policy
Algemene Voorwaarden

Massage therapie:

Ik masseer vanuit de holistische visie. Door middel van b.v stress, spanning of onverwerkte emoties kan je lichaam uit evenwicht raken en kunnen er pijnlijke klachten ontstaan. Door middel van een massage en daarbij voelend aanwezig te zijn en te voelen wat er vanbinnen afspeelt aan gedachten, emoties en lichamelijke sensaties kun je er eventueel achter komen wat de klacht jou te vertellen heeft. Ik nodig je uit om je aandacht te richten op wat er in het moment te ervaren is. Je hoeft niets te veranderen, alles is goed zoals het is, meer niet. Bewustwording, voelen en ervaren wat de massage met je doet!

 

 

Klassieke massage: Ontspant en geeft een betere doorbloeding. De massage beïnvloedt de spierspanning, bloedcirculatie en verbetert de stofwisseling van het lichaam. Lichaam en geest beinvloeden elkaar, soms echter is die balans verstoord.

Haptische massage: Een ontspannende massagevorm vanuit de haptonomie waar de aanraking voorop staat. Er wordt gewerkt op de spieren en energiebanen. De uitnodiging is je bewust te worden van wat je ervaart bij aanraking en wat dit bij je teweegbengt. Geestelijke of lichamelijke spanning kan lichaamsveranderingen veroorzaken die je mogelijk niet gewaar bent. Lichamelijke klachten en blokkades kunnen ontstaan.

Voetreflexmassage: Door middel van het masseren van de voeten kun je invloed uitoefenen op corresponderende organen/lichaamsdelen van het lichaam. Spanning in de voeten kan iets vertellen over spanning in het corresponderende deel in het lichaam.

Bindweefselmassage: Het losmaken van alle lagen van het bindweefsel van oppervlakkig naar diep. Er kunnen bepaalde gedachten of gevoelens naar boven komen. Alsof we hernneringen in onze bindweefsellagen kunnen opslaan. Bepaalde thema´s in je leven kunnen naar boven komen, waar jij je nu mee bezig houdt.

Holistic Pulsing: Een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een  speelse, natuurijke manier in beweging wordt gebracht. Het lichaam wordt gepulsd in een op de persoon afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golven door het hele lichaam. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten en er ontstaat ruimte om te gaan luisteren naar wat het lichaam jou te vertellen heeft. Een mooie zachte manier om je zelfbewustzijn te vergroten, meer contact te krijgen met je lichaam en wat daarbinnen allemaal te voelen valt.

Chakra massage: Chakra´s zijn energiebundels die zitten aan de voorkant en achterkant van je romp. Doordat ik deze chakra´s aanraak en ook wanneer ik mijn hand erboven houd, kun je voelen en ervaren wat je in je lichaam waarneemt. Er kunnen gedachten of bepaalde gevoelens naar boven komen die iets willen vertellen over de klacht die je hebt. Elk chakra heeft zo zijn eigen thema. Zo kun je b.v. achter de oorzaak komen van je klacht. De oorzaak kan zelfs liggen in jouw kindertijd.

Shiatsu Therapie | carlavdzwaard@caiway.net